personal training  is  een van de snelste, eenvoudigste en meest succesvolle manieren om uw gezondheid en fitness doelen te bereiken. 

Train met een  personal trainer en  fysiotherapeut  in één !

Personal training is de eenvoudigste en leukste manier om de gezondheid te verbeteren en de fitness doelen te halen. Pro-fit physics werkt uitsluitend met personal trainers die ook gediplomeerd fysiotherapeuten zijn. U traint hierdoor bij ons op een efficiënte en verantwoorde manier waarbij wij u begeleiden met het behalen van uw persoonlijke doelen op het gebied van fitness en gezondheid. Wij helpen u blessures te voorkomen en uw sportprestaties te verbeteren. Bovendien krijgt u meer energie en zit u lekker in uw vel. We zijn ervan overtuigd dat door middel van sporten uw prestaties in het dagelijks leven verbeteren.

Hoe wordt u getraind?

De trainingen van Pro-fit physics worden gestart met een intakegesprek waarin we  de persoonlijke doelen bespreken. Hierna nemen we de  "Functional Movement Screen" (FMS) af. De FMS is een screening tool welke in de sport fysiotherapie veel gebruikt wordt om de functionele kwaliteit van bewegen te meten. Omdat we van mening zijn dat ook amateur sporters op hun persoonlijke top niveau presteren voeren we de screen standaard tijdens de intake uit. Afhankelijk van de trainingsdoelen meten we ook het gewicht, de bloeddruk, hartslag, buikomvang, de spierkracht ect.  Zodra wij alle gegevens binnen hebben stellen we  een doelgericht oefenprogramma op.  Doordat  we vooraf ook tussentijdse doelen opstellen is het makkelijker om stapsgewijs uw einddoel te behalen. 

Gedurende de hele trainingsperiode helpen wij  u om  gemotiveerd te blijven. En als u wilt kunt u ervoor kiezen om extra ondersteuning te krijgen van onze (sport) diëtist of sportpsycholoog.

Wij streven naar een zo persoonlijk mogelijke training, zodat u voor uw specifieke doel kunt gaan, iedereen is namelijk anders en wij zorgen voor passende oplossingen. 

Waar kunt u terecht voor personal training?

Alle soorten trainingen, of het nu gaat om fitness, sport specifieke training of medische training kunt u starten op een van onze trainings locaties in Amsterdam. Maar ook kunt u kiezen om in de buitenlucht te trainen, bijvoorbeeld in het Vondelpark  of op een andere plaats van uw keuze. Ook verzorgen wij personal training aan huis.

Wij kijken graag samen met u naar de beste optie om uw doelen te bereiken! 

 

 

KRACHT TRAINING

CORE STABILITY TRAINING

AFVALLEN EN AANKOMEN

SPORT SPECIFIEKE TRAINING

MEDISCHE TRAINING

JEUGD FITNESS

50+ FITNESS

 

 

 

Pakket prijs*:

1 uur:     €62,50

Flexibel maand abonnement*:

(maandelijks opzegbaar)

BASIC                     4x p/m - €235,-

ELITE                      8x p/m - €420,